1.10.jpg

 

  Lees hier hoe anderen Rebalancing hebben ervaren

"Bernadette heeft gouden vingers. Het geheel was een fantastisch intense ervaring waardoor al mijn gespannen spieren en mijn gehele lijf diep ontspande. Echt een aanrader voor al diegenen die gestrest zijn!

ML, Den Haag, mei 2018, na het ontvangen van een kennismaking sessie. 


“Het effect op mijn lichaam was groot, er zat een grote spanning en na de behandelingen voelde het los en licht. Hetzelfde effect had het geestelijk op me: ik ging elke keer licht als een veertje weer weg (echt waar). Ik denk na de behandelingen weer in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. Het lichaamswerk paste naadloos bij de gesprekken en ik vond het wonderlijk hoe Bernadette de juiste plekken van mijn lichaam opzocht om te behandelen. Ze deed het op een warme en respectvolle manier en was aldoor benieuwd hoe ik er op reageerde. Ik vond haar nuchtere, praktische aanpak en prettige en rustige begeleiding heel fijn en het heeft mij enorm geholpen”.

FH, Den Haag, 60 jaar, 2016 – 2017 na het ontvangen van 5 sessies in een tijdsbestek van 6 maanden

 

“De Rebalancing sessies hebben mijn ogen geopend. Ik was met mijn hoofd gefocust op mijn doel en stond niet stil bij wat ik in mijn lichaam voelde. Dit is nu anders. Ik ben bezig met mijn houding en als ik stress ervaar kijk ik naar de pijn in mijn lichaam en denk erover na hoe ik deze pijn kan omzetten of kan verminderen. Bernadette is vanaf het eerste moment heel open, duidelijk, vriendelijk en zorgzaam geweest. Ze laat mij op mijn gemak voelen, legt voldoende uit en niks is gek of raar. Ze is zorgzaam, straalt rust uit en begeleid mij goed door de sessie heen”.

SK, Haarlem,24 jaar, 2016 – 2017 na het ontvangen van 5 sessies in een tijdsbestek van 5 maanden.

 

"Bij Bernadette mag je thuiskomen. De sessies zorgen ervoor dat je meer bij jezelf komt. Beter leert luisteren naar je lichaam, beter kunt voelen wat er intern gebeurt. Het proces zorgt voor meer begrip en compassie voor jezelf. Het geeft je nieuwe energie en maakt je stabieler. 
Dit alles gebeurt in een fijne praktijkruimte bij Bernadette thuis. Een plek waar je mag zijn wie je bent, waar je welkom bent. 

HM,Amsterdam, 34 jaar, eind 2017 na het ontvangen van 3 sessies in een tijdsbestek van 4 maanden