• darkblurbg

Rebalancing

Rebalancing beschikt over diverse technieken die ik gevarieerd toepas, maar we beginnen met een 

 

Zelfonderzoek

We gaan in gesprek met elkaar om te ervaren wat er leeft / speelt in je leven en hoe dit voelbaar is in je lichaam. Hoe reageer jij op moeilijke situaties? Waar in je lichaam voel je een reactie in lastige situaties? Hoe voelt dit precies voor jou?  
Daarna gaan we verder met.....

 

 Tafelwerk

 

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

 

Dit is samen met het zelfonderzoek het belangrijkste element van een sessie. Nadat er bewustzijn is op wat er nu speelt en je leven en hoe dit jouw lichaam en geest beïnvloedt, biedt de massagetafel ruimte je aan te raken met respect en aandacht. Om beter in contact te komen met je lichaam, te kunnen voelen wat er is, waar jij spanning vasthoudt in je lichaam, Je daar bewuster van te worden. Aanraking met aandacht zullen je een diepe ontspanning bieden, je meer ruimte laten ervaren; zowel in je lichaam als in je geest. 

Adem Sessie

Door je bewust te worden van je ademhaling en te ademen naar de plek in je lichaam waar je aangeraakt wordt, kun je beter in contact komen met je lichaam en voelen wat er speelt. Het is ook mogelijk dat ik je voorstel een ademsessie te doen na het zelfonderzoek, om je te helpen in contact te komen met dieper gelegen gevoelens die je moeilijk naar boven durft te laten komen. Ik rond binnenkort een opleiding tot Ademcoach af en kan je hierin goed ondersteunen.  Ik maak hierbij gebruik van de Verbonden Ademhaling techniek. 

Meditatie

Diverse meditatietechnieken heb ik ter beschikking om mee kennis te maken en je te ondersteunen in je proces, als je dat wilt. Deze kun je thuis gebruiken in de periode tussen sessies om je proces gaande te houden en beter in contact te komen met jezelf. 

Bewuster Zijn

 

 

 

Je gaat een stuk bewuster van jezelf na een sessie weer naar huis. Meer in contact met je wezen. Uit je hoofd en meer in je lichaam. Bewuster Zijn. Rebalancing is een proces dat je aangaat met jezelf; waarbij je jezelf kunt ontmoeten en herkennen. Waarin alles gevoeld mag worden. Waarin je je kwetsbaar kunt en mag zijn. Als Rebalancer begeleid ik je om dichter bij jezelf te komen, meer helderheid en bewustzijn te krijgen, te ontspannen, ruimte te ervaren. Je lichaam en geest de aandacht te geven die het nodig heeft. En jou te helpen te leven vanuit je hart. Een ontspannen geest en lichaam laat de energie gemakkelijker door je heen stromen en opent nieuwe wegen die bij jou passen en die je helpen je talenten te ontwikkelen en in de wereld te zetten. Denken of piekeren verandert in een diep weten welke weg jij te gaan hebt in het leven. Zodat je Bewuster kunt Zijn in het hier en nu.

 

Alle tijd voor jou

Gun jezelf tijd voor jezelf.
Sta stil bij wat jou beroert.
Kom dichter bij je essentie, jouw innerlijke kracht en energiebron, jouw innerlijk licht.


“The body is your friend. It is not your enemy. Listen to it’s language and by and by, as you enter into the book of the body and you turn it’s pages, you will become aware of the whole mystery of life”. 

 

 Wees Welkom