• darkblurbg

Rebalancing

Rebalancing beschikt over diverse technieken die ik gevarieerd toepas, maar we beginnen meestal met een zogenaamd

Zelfonderzoek

We gaan in gesprek met elkaar om te ervaren wat er nu leeft / speelt in je leven en hoe dit voelbaar is in je lichaam.

Adem Technieken

Door je bewust te worden van je ademhaling en te ademen naar een plek in je lichaam waar je aangeraakt wordt, vergroot je je bewustzijn aldaar en kun je beter in contact komen met je lichaam en voelen/ervaren wat er speelt.

Meditatie

Diverse meditatietechnieken heb ik ter beschikking om mee kennis te maken en je te ondersteunen in je proces. Ook thuis.

 

 Tafelwerk

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Een massagetafel is beschikbaar voor diverse lichaamswerk- en zowel zachte als diepe massage technieken die je helpen ontspannen, in contact te komen met je lichaam, met wat er is, met te voelen waar jij spanning vasthoudt in je lichaam. Je daar bewuster van te worden. Aanraking met aandacht zullen je een diepe ontspanning bieden, laten je meer ruimte ervaren; zowel letterlijk in je lichaam maar ook in je geest.  

Bewuster Zijn

 

Je gaat een stuk bewuster van jezelf na een sessie weer naar huis. Meer in contact met je wezen. Uit je hoofd en meer in je lichaam. Bewuster Zijn. Rebalancing is een proces dat je aangaat met jezelf; waarbij je jezelf kunt ontmoeten en herkennen. Waarin alles gevoeld mag worden. Waarin je je kwetsbaar kunt en mag zijn. Als Rebalancer begeleid ik je om dichter bij jezelf te komen, meer helderheid en bewustzijn te krijgen, te ontspannen, ruimte te ervaren. Je lichaam en geest de aandacht te geven die het nodig heeft. 

Alle tijd voor jou

Het brengt je dichter bij je essentie, jouw innerlijke kracht en energiebron, jouw innerlijk licht.
Een manier om je persoonlijk verder te ontwikkelen in je leven; en een nieuwe balans te vinden tussen lichaam en geest. 

“The body is your friend. It is not your enemy. Listen to it’s language and by and by, as you enter into the book of the body and you turn it’s pages, you will become aware of the whole mystery of life”.

Osho Wees Welkom